Nygården Jakt & Fritid

Nygården Jakt & Fritid i Åflo erbjuder en oöverträffad fröjd för den som längtar efter en autentisk och genuin bondgårdsmiljö. Här kan du förena dig med historiens charm och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. Bada bastu och sänk ner dig i jacuzzibadet för en avkopplande stund som omfamnar både kropp och själ. I relaxavdelningen väntar en varm brasa som bjuder in till mysiga stunder, och i vinterträdgården omgiven av blommande persikoträd kan du finna ro och harmoni. Vare sig det är den gamla världens charm eller de avkopplande moderna inslagen du söker, lovar Nygården Jakt & Fritid en upplevelse utöver det vanliga där du kan skapa minnen som varar för evigt.

Pris:Kontakta oss för priser och bokning
Kontakt:0640-320 56, 070-316 49 01, njf@spray.se

Kurser och konferenser för upp till 20 pers i genuin gammal bondgårdsmiljö. Två hus för självhushåll. Ni kan boka middag för upp till 35 pers t ex vid examen, dop, födelsedag etc.

Möjlighet till ridning och hästkörning. Vi försöker så långt som möjligt servera mat av lokalproducerade råvaror.
Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!