Bada

I Jämtlands förtrollande landskap väntar en upplevelse av sällsynt skönhet och fröjd – att bada i någon av dess många spegelblanka sjöar. Här, där skogen möter vattnet och bergen omfamnar horisonten, blir ett dopp till en resa in i naturens hjärta. Oavsett om solen speglar sig i en stilla vik eller molnen målar en dramatisk kuliss, erbjuder Jämtlands sjöar och vattendrag en fridfull fristad och en källa till djup glädje. Att bada i dessa vatten är inte bara att svalka kroppen; det är att förena sig med landskapets själ och låta dess stillhet och skönhet fylla en med fröjdefulla ögonblick som lever kvar långt bortom vattenytan.

Badplatsen i Kluk

Njut av en uppfriskande stund i Kougstasjöns klara vatten och unna dig samtidigt en läcker glass från Kluksbua, som ligger bara ett stenkast från den underbara badplatsen! Längs den väg som sträcker sig mellan Kluk och Kougsta väntar en pärla av en badplats i Kluk. Här möts du av en välkomnande miljö med en gräsplan som sträcker sig mot vattnet och en lockande brygga som sträcker sig ut i sjön. Belägenheten är en dröm, med naturens lugn och sjöns spegelblanka yta som skapar en inbjudande atmosfär. Så packa badkläderna, ta med familj och vänner, och ge dig iväg till Kluk och Kougstasjön. Ett dopp i det kristallklara vattnet och en smaskig glass är allt du behöver för en dag fylld av glädje och njutning!

Mat

Bara en kort promenad från vattnet finner du den charmiga lanthandeln Kluksbua. Där kan du avnjuta en välsmakande glass eller kanske till och med unna dig två. Att kombinera bad med en läcker svalkande glass är den perfekta formeln för en oförglömlig sommarupplevelse. Det finns även bord vid badplatsen för medhavd mat.

Parkering

Direkt efter avfarten finns anlagd parkering

Övrig information

Omklädningsrum finns vid badplatsen.

Karta

Google maps

Uppdatera eller kom med förslag på nya platser

Vi välkomnar dig att vara en del av vår gemenskap och forma upplevelsen på vår hemsida! Ditt perspektiv är värdefullt och vi tror att dina idéer kan berika vår plattform. Vi strävar ständigt efter att förbättra innehållet och utöka vårt utbud av aktiviteter, och vi vill gärna höra dina tankar.

Har du några förslag på hur vi kan göra denna aktivitet ännu mer engagerande och användarvänlig? Har du tips på nya platser som skulle vara intressant för våra besökare, eller kanske har du idéer om nya platser där man kan njuta av aktiviteten? Dina tankar kan vara startpunkten för spännande förändringar och nya äventyr på vår plattform!

Dela med dig av dina visioner och förslag genom att kontakta oss via formuläret nedan eller genom att skicka ett meddelande. Tillsammans kan vi skapa en ännu bättre och mer dynamisk webbplats som tilltalar alla besökare och ger dem minnesvärda upplevelser.

Vi ser fram emot att höra från dig och tackar för ditt engagemang i att göra vår hemsida ännu mer fantastisk!

Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!