Vandring

Att vandra i Jämtlands magnifika fjällnatur är som att trampa in i en levande vykortsbild, där naturens skönhet tar andan ur en. Med sina storslagna fjälltoppar, klara sjöar och frodiga dalar erbjuder Jämtland en oöverträffad möjlighet att uppleva naturens underverk på nära håll. Vandringen genom detta landskap blir mer än en fysisk aktivitet; det blir en sinnlig resa som väcker känslor av äventyr, frid och fascination. Oavsett om du är en erfaren fjällvandrare eller en nyfiken nybörjare, är möjligheterna oändliga och utsikterna förtrollande. Genom att utforska Jämtlands fjällnatur kan du låta dig uppfyllas av fröjden i att vara en del av en sådan enastående och levande naturscen, där varje steg är en påminnelse om den oslagbara skönheten som omger dig.

Hällbergsleden

Packa ryggsäcken med go-fika och gå leden till toppstugan på Hällberget. En vandring på 3 km i skiftande terräng. Väl uppe möts man av en vidunderlig utsikt. Värt ett besök! Skylt från väg 671

Mat

Flera grillplatser finns på toppen

Pris

Vill du bidra till ledens underhåll? Swisha till Kaxås Byalag: 123 360 2695. Tack för ditt bidrag!

Parkering

Vid Storvallen.

Karta

Google maps

Uppdatera eller kom med förslag på nya platser

Vi välkomnar dig att vara en del av vår gemenskap och forma upplevelsen på vår hemsida! Ditt perspektiv är värdefullt och vi tror att dina idéer kan berika vår plattform. Vi strävar ständigt efter att förbättra innehållet och utöka vårt utbud av aktiviteter, och vi vill gärna höra dina tankar.

Har du några förslag på hur vi kan göra denna aktivitet ännu mer engagerande och användarvänlig? Har du tips på nya platser som skulle vara intressant för våra besökare, eller kanske har du idéer om nya platser där man kan njuta av aktiviteten? Dina tankar kan vara startpunkten för spännande förändringar och nya äventyr på vår plattform!

Dela med dig av dina visioner och förslag genom att kontakta oss via formuläret nedan eller genom att skicka ett meddelande. Tillsammans kan vi skapa en ännu bättre och mer dynamisk webbplats som tilltalar alla besökare och ger dem minnesvärda upplevelser.

Vi ser fram emot att höra från dig och tackar för ditt engagemang i att göra vår hemsida ännu mer fantastisk!

Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!