Åflo camping

Välkommen till en oas av frid och naturskön harmoni vid Åflo Camping. Belägen längs med den stillsamma Åfloån och endast cirka 2 km från Kaxås, bjuder denna plats in till en unik upplevelse av lugn och ro i en förtrollande omgivning. Med sitt pittoreska läge i den svenska naturen erbjuder Åflo Camping en fröjd för sinnena, där du kan koppla av och låta vardagens stress smälta bort i takt med det porlande vattnet och den omgivande grönskan. Här kan du utforska det bästa av två världar - närheten till civilisationen och samtidigt en chans att återknyta till naturen. Vare sig du är en erfaren campingentusiast eller söker ditt första äventyr i tält eller husvagn, så är Åflo Camping platsen där du kan låta själen vila och hjärtat finna frid.

Pris:Priser per dygn: Stuga 400 kr, husvagns-/husbilsplats 200 kr, tält 100 kr. Vid veckohyra sista dygnet gratis. Incheckning 15.00 och utcheckning 12.00
Kontakt:För information och stugbokning: ring 070-569 7714.

Campingen är öppen sommartid och drivs av Byalaget. Här finns tre stugor, husvagns-/husbilsplatser med el, tältplatser. Toalett, dusch och pentry i separata byggnader.

Stugorna har våningssängar och sittplatser för 4 pers. Kyl, porslin, vattenkokare och kaffebryggare.
Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!