Kaxås övernattningslägenheter

Välkommen till Kaxås centrala övernattningslägenheter, där bekvämlighet och närhet är i fokus. Här erbjuds en oslagbar upplevelse av bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Med fullt möblerade och utrustade lägenheter kan du förlita dig på en smidig och avkopplande vistelse. Oavsett om du är på affärsresa eller semester, låter Kaxås lägenheter dig njuta av komforten och bekvämligheten i att ha allt du behöver precis inom räckhåll.

Pris:Pris 600 kr/dygn och 3600 kr/vecka.
Kontakt:Ring 070-569 7714 för information och bokning.

En- och tvårumslägenheter, centralt i Kaxås, uthyres per dygn, vecka eller månad under hela året av Byalaget.

Lägenheterna är möblerade och fullt utrustade. Micro, kyl/frys, TV, toalett och dusch.
Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!