Krokomsbostäder

Välkommen till Krokombostäders unika hyresrätter, inbäddade i hjärtat av den pittoreska byn Kaxås i Jämtland. Här möts det bästa av två världar: den småskaliga charmen i den idylliska bymiljön och den moderna bekvämligheten i välskötta bostäder. I denna lilla by blir Krokombostäders hyresrätter en portal till både det enkla och det bekväma. Med närheten till Jämtlands storslagna natur och samtidigt möjligheten att omfamna samhörigheten i en tightknuten bygemenskap, erbjuder dessa bostäder en unik livsstil där både lugn och urban komfort kan njutas av i fulla drag.

Pris:Se Krokomsbostäders prisinformation
Kontakt:För information: ring 0640-164 65 eller gå in på www.krokomsbostader.se.

Hyreslägenheter centralt i Kaxås i naturskön och lugn miljö.
Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!