Stugan Paradise

Välkommen till Stugan Paradise! Ett stenkast från vattnet vid foten av Hällberget hittar ni denna oas!

Pris:Lågsäsong från 550kr Dygn. Högsäsong från 950kr Dygn
Kontakt:robinjohansen87@gmail.com +47 94240412

Stugan är en året om stuga som är fullutrustad med båda dusch och toalett inomhus. På vintern skottas det hela vägen fram till stugan. Stugan är utrustad med luftvärmepump som håller stugan värm genom hela vintern. Köket innehåller; elektrisk spis med ugn, mikro, kyl och frys, kaffebryggare och det mesta av matlagningsutrustning och bestick etc.

Badrum med handfat, toalett och dusch. Byrå i sovrum för klädförvaring, läslampor, täcken och kuddar. Dessutom är stugan utrustad med braskamin, Tv-kanaler, DVD, filmer, surroundanläggning, radio, 125kvm balkong, grill, utemöbler och en stor parkering. Det enda ni behöver ta med är sänglinnen och badlakan. Kan också hyres.
Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!