Återkommande traditioner

Vårt samhälle värnar om harmoni och välbefinnande för alla, inklusive våra fyrbenta vänner och den omgivande naturen. Därför har vi valt att föreslå anpassningar av våra traditioner för att minimera oönskade störningar och skapa en tryggare och mer omsorgsfull miljö för alla.

Ett Alternativ till Fyrverkerier på Nyårsafton

En tradition som vi uppmuntrar våra invånare att överväga är att inte använda fyrverkerier i samband med nyårsafton. Varför? Jo, eftersom vårt område är hem åt många husdjur och boskap som är känsliga för höga ljud och ljusblixtar. Fyrverkerier kan skrämma och stressa våra älskade djur, vilket kan leda till obehag och i värsta fall skador. Istället föreslår vi att våra invånare väljer alternativa sätt att fira det nya året, såsom ljusshower eller gemensamma evenemang. På så sätt kan vi tillsammans skapa en mer omsorgsfull och hänsynstagande atmosfär för alla.

Halloweenfirande före Allhelgonahelgen

En annan tradition som vi har föreslagit är att flytta firandet av Halloween till lördagen innan Allhelgonahelgen. På detta sätt kan vi skapa en trygg och organiserad miljö för våra barn och vuxna som vill delta i Halloweenfirandet. De hus som önskar välkomna besökare under denna speciella kväll kan ställa en lykta eller marschall vid sin dörr för att signalera sitt deltagande. Genom att föreslå detta alternativ hoppas vi göra det enklare för alla att känna sig välkomna och delta i firandet utan att känna sig obekväma.

Vi tror att genom att föreslå dessa anpassade traditioner kan vi tillsammans skapa en mer hänsynsfull och inkluderande gemenskap för alla. Det är upp till varje individ att fatta beslut om hur de vill fira våra kulturella högtider, och vi stöder och uppmuntrar olika sätt att delta i gemenskapen.

Har du några frågor eller förslag angående våra traditioner och evenemang? Tveka inte att kontakta oss, vi välkomnar dialog och idéer från våra invånare.

Tack för att du är en del av vår unika och omsorgsfulla gemenskap!

Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!