Kaxåsbygdens föreningsregister

Delad Passion, Dubbel Glädje: Föreningslivets Vänskap Brinner Starkt!

FÖRENINGAR

I Kaxåsbygden pulserar en unik och livskraftig föreningstradition, som genom åren har vävt samman människors liv och hjärtan i en stark gemenskap. Här, där det vidsträckta landskapet möter de skogklädda bergen, har föreningskraften blivit själva ryggraden i samhället. Genom generationer har Kaxåsborna delat glädjen av att arbeta tillsammans för gemensamma mål, skapa minnen som aldrig bleknar och stärka de vänskapsband som binder dem samman. I denna skiftande och natursköna bygd återspeglar föreningstraditionen en odödlig strävan efter samhörighet och utveckling, där varje föreningssteg är en hyllning till stoltheten över Kaxåsbygdens sammanvävda väv av kultur, historia och framtidshopp.

Offerdals IF

Fotbollsverksamhet för barn och ungdomar, dam- och herrseniorer.

Information: ordförande Erik Olsson

Hemsida

Hällsjöns Fiskevårdsområde

Vi är en förening som värdesätter fiske och natur. Vi jobbar för ett hållbart fiske! För tillfället har vi ett stort projekt på gång där vi sätter ut befruktad rom får öringar i fisketrappan. Detta i förhoppning om att öka öringbeståndet i våra vatten. Projektet började i september 2021.

styrelse@hallsjonfvo.se

Hemsida

Offerdals Motorklubb

Motorsport

Hemsida

Offerdals Snöskoterklubb

Snöskoteråkning och skötsel av skoterspår

Hemsida

Offerdals Friskvårdsförening - Friskvård för alla!

Föreningen erbjuder gympa, vattengympa och pilates. Har du önskemål om verksamhet? Vill du jobba med friskvårdsaktiviteter som ledare eller i styrelsen. Ring Sara

Sara 070-653 3051

Offerdals Jaktskytteklubb

skytte för erfarna jägare och blivande jägare. Föreningen ordnar kurser som vänder sig direkt till damer resp ungdom. Skjutbana finns i Tångeråsen. För mer information, kontakta klubbens ordförande Niclas Blad.

Niclas Blad, 0640-72027 el 070-227 3848

Almåsa Alpina Klubb

Alpin skidåkning

Hemsida

Offerdals Skidklubb

Längdskidåkning

0733319120

Hemsida

Uppdatera eller föreslå nya föreningar

Vi värdesätter din vilja att bidra till vårt föreningsregister och hjälpa oss att hålla det aktuellt och mångsidigt. Om du har förslag på nya föreningar som bör inkluderas eller om du har uppdateringar för befintliga, är vi tacksamma för din input.

Ditt engagemang är viktigt för oss. Därför välkomnar vi gärna dina förslag och uppdateringar. Oavsett om det rör sig om att lägga till nya föreningar, uppdatera kontaktuppgifter eller bara dela med dig av dina idéer och förslag om vårt föreningsregister, ser vi fram emot att höra från dig.

För att göra det enkelt att dela dina förslag, vänligen fyll i formuläret nedan med så mycket information som möjligt så återkommer vi om eventuell ytterligare information om det behövs.

Tack för din hjälp med att göra vårt föreningsregister mer omfattande och informativt. Tillsammans kan vi skapa en resurs som gynnar hela bygden!

Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!