Stugan Lillvallen i Sönnasjön

Välkommen till stugan Lillvallen i Sönnasjön. Detta är ett boende för dig som söker lugn och livskvalitet nära naturen, men ändå tillgång till ett stort utbud av aktiviteter i området. Stugan har sjöutsikt, fiske, skog, fjällvandring och badmöjligheter runt husknuten. :) Stugan är mysigt inred med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Det finns en eldstad i stugan och tillhörande gäststugor ni kan nyttja med vedeldad bastu. Obegränsad Wifi är inkluderad.

Pris:Lågsäsong från 550kr / dygn. Högsäsong från 950kr / dygn
Kontakt:robinjohansen87@gmail.com +47 94240412

Huvudstugan är mysigt inred i klassisk stil för att bringa fram "stugkänsla". Stugan har öppna ytor med fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp från både sjö och skogssidan. Från vardagsrummet kan man njuta av utsikten av både fåglar och ekorrar medan man njuter av sitt morgonkaffe. I vedspisen i vardagsrummet kan man baka bröd, en aktivitet som brukar vara uppskattad av de övriga familjemedlemmarna. Ett rymligt sovrum med dubbelsäng och ett mindre sovrum med våningssäng finns i stugan. Badrummet är renoverat och fräscht.

På sommaren kan man njuta soliga dagar liggandes på den stora altanen. När vädret är mindre bra kan man dra sig tillbaka till den inglasade altanen som rymmer hela familjen. Dens stora yta är på hela 18Kvm! Förutom huvudstugan finns det 2 tillhörande gäststugor. I den ena gäststugan finns det en 180cm dubbelsäng i äldre stil. I den andra gäststugan finns det en våningssäng och en avskärmad bastu. Det finns möjlighet för flera sovplatser med madrasser.
Kontakta oss

Vi vill att du ska veta att ditt engagemang är värdefullt för oss! Vårt mål är att skapa en dynamisk och meningsfull plattform för alla våra besökare, och din feedback spelar en avgörande roll i den processen.

Oavsett om du har frågor, tankar, förslag eller bara vill dela din upplevelse med oss, så uppmuntrar vi dig starkt att ta kontakt. Dina kommentarer och åsikter hjälper oss att växa och förbättra oss, och de ger oss också möjligheten att bättre förstå och möta dina behov och önskemål.

Vårt team finns här för att lyssna på dig. Skicka oss ett meddelande, använd kontaktformuläret eller nå oss via våra sociala mediekanaler. Vi är glada att ha dig som en del av vårt samhälle och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans kan vi skapa en plats som verkligen speglar våra boende och besökares intressen och behov. Så tveka inte – låt oss veta vad du tycker, och låt oss fortsätta bygga och utveckla vår plattform och bygd tillsammans!